7

Den här stegen hittades på tippen och blev snabbt min bästa vän hemma. Eftersom vi har över tre meter i takhöjd använder jag den nästan varje dag för att nå upp till de översta hyllplanen i garderoben eller som här för skor.
Patronhyllsan i överdriven skala är ett auktionsfynd och gjord av mässing. Den fungerar oftast som förvaring för skohorn och paraplyer direkt innanför dörren. Men ibland även som vas för stora vita liljor.

Bild: Hanna Hallin.

2 kommentarer

///////////////
  1. Elin Bergqvist

    Letar du efter fler snygga paraplyer som kan fungera både som skydd för regnet och som en rolig inredningsdetalj? Kika gärna in på http://www.designparaplyer.se Mvh Elin

    1. Hemmafix – Monica Karlstein

      Tack för tipset Elin. Ha en fin midsommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *