Monica_Karlstein_hemmafixbloggen.se_sommartid_31

Nyss mejlade jag till min redaktör och lämnade allt material för hela sommaren. All text och alla bilder som ska publiceras i Härligt Hemma-magasinet ända fram till september. Och i eftermiddag åker jag på semester. Hurra! Ni kan tänka er känslan!

I fyra veckor ska jag njuta av loppisar på landet, auktioner på böndernas åkrar, pyssel, sol och bad.

Härom dagen fick jag frågan om jag tar ett blogguppehåll under semestern. Och nej! Det gör jag inte, men inläggen kan komma att bli något mer sporadiska. Men kreativiteten kommer ändå att vara på topp. Det är ju när jag är ledig som jag har tid att komma på de allra bästa idéerna och testa mig fram.

Vill ni vara med när det händer så får ni gärna följa mig på Instagram. Här på bloggen kommer ni att se de färdiga resultaten, var så säker. Men vill ni hänga på när jag har penseln i högsta hugg så är Instagram ett snabbare sätt.

Dessutom kommer bloggen att fyllas med en hel del spännande tävlingar framöver, så håll utkik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *