lerkrukor-monica-karlstein-hemmafix

I senaste numret av ”Hemma med Ernst”-magasinet tipsar jag om hur man själv fixar till den rätta känslan på nya lerkrukor så att de ser gamla ut.

De gamla med den naturliga looken kan ofta vara svåra att få tag på och ibland är det olidligt tröttsamt att vänta på att de ska bli sådär slita, det kan ju ta flera år. För ett par månader sedan såldes sådana krukor för 150 spänn styck i en blomaffär inne i stan. Hutlöst dyrt tyckte jag.

På semesterns första loppis, när grannarna på landet sålde ut sådant som de tröttnat på öppnade de upp sin trädgårdsbod och där hittade jag flera hyllor fulla med sådana här krukor. För ynka fem kronor styck. Jag tackar!

En kommentar

///////////////
  1. Karoline

    Oj, det var dyrt =( Får mina gratis av pappa som är kyrkvaktmästare =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *