jordgubbar

När vi för ett par dagar sedan åkte förbi självplocket hade vi redan hört på deras telefonsvarare att de skulle öppna först i mitten av juli. Men till vår stora glädje såg vi den här skylten och förstod att de hade smygöppnat tack vare det fina vädret som varit de senaste dagarna.

premiar-jordgubbar-sjalvplock-vato-monica-karlstein

När självplocket öppnar blir det sommar på riktigt för mig, ända in i benmärgen. Jag nästan sladdade av vägen och in på parkeringen så att dammet yrde efter bilen. Och plockade fyra liter. Så nu äter vi jordgubbar till frukost, lunch och middag. Jag har lovat mig själv att äta jordgubbar till att jag nästan spyr under semestern. Eftersom de inte är lika goda någon annan stans och att det sedan dröjer ett år till nästa gång.

jordgubbspremiar-norrtalje-sjalvplock-monica-karlstein-hemmafix

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *