landet-sommar-monica-karlstein-hemmafix

Hur har ni det? Semestrar ni för fullt nu?

Det gör i alla fall jag, därav är det lite lugnare på bloggen just nu. Men jag försöker uppdatera lite då och då ändå. Men mest av allt samlar jag på mig bra idéer, fina loppisprojekt till hösten och bra bilder till bloggen. Och vilar ut. Det har varit en stressig vår och en sjukt spännande höst väntar så jag passar på att vila som bara sjutton just nu.

Här är en bild från vår båt- och badbrygga. En fröjd för ögat för en storstadsbo som jag.

2 kommentarer

///////////////
 1. Hannah Billberg

  Ser fantastiskt ut även för en som bor på landet 🙂 Sommarlov här och alla bygg och pysselprojekt med den, underbart!

 2. Maria - inredningsvis.se

  Vilken skön blogg du har:) jättefina sommarpics

  Om du gillar inredning och mode, kan du kolla in min blogg:)

  Ha en kanonvecka

  LOVE Maria från inredningsvis.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *