monica_Karlstein_hemmafix_orkanlias_picknick_marianne_westman

Jag har haft lite ledigt från bloggen ett tag. Men under tiden har jag pysslat för fullt. Både med Hemma med Ernsts höstmagasin och gästat Nyhetsmorgon och pratat loppisfynd. För er som missade klippet så kan ni se mig pimpa loppisfynd här.

Efter mitt besök i Nyhetsmorgon har jag fått massor av mejl från er fina läsare som hejat och peppat och ni anar inte hur mycket det betyder. Jag blir så otroligt glad, inspirerad och rörd av era fantastiska mejl, facebookkommentarer och ja till och med telefonsamtal. You rock!

Hur som helst har en hel del av er mejlat och undrat varifrån min klänning kommer. Den är en av mina personliga favoriter och ni kommer absolut att få se den i fler sammanhang. Den är uppsydd hos klädbutiken Orkan Lia där proffsiga Karolina sytt den utifrån ett mönster som vi bestämt tillsammans. Tyget är det kända retromönstret “Picknick” designat av Marianne Westman på 50-talet som jag för övrigt tycker mycket om att ha i köket.

2 kommentarer

///////////////
  1. Tove Jansson

    fantastiska kvinna! älskar kuddarna av handdukarna, den idén ska jag nog anamma (:

    1. Hemmafix – Monica Karlstein

      Tack fina du! Gud vad glad jag blev av ditt meddelande. Tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *