royaldesign-monica-karlstein-hemmafix

1 september. För mig är det en härlig månad. Semestrarna är slut och de flesta är tillbaka i vardagen. Nu börjar en tid då vi boar in oss, fixar fint hemma inför vintern. I höst ska jag själv se till att få klart en massa småfix hemma, sådant där som aldrig annars blir klart till exempel att sätta lister, fixa bra förvaring av torrvaror i köket och…ja det finns ju tusen saker att fixa med.

På tal om köket och torrvaror. Den här månaden startar Hemmafixbloggen upp en tävling med Royaldesign.se där ni har chansen att vinna några av deras mest populära produkter.
monica.karlstein-hemmafix.royaldesign
Först ut är dessa fina köksmått om fem i porslin. Kan användas vid baket eller som ett stapelbart prydnadstorn på diskbänken.

Och den här designklassikern. Apan i teak och limbaträ här ovanför ser du i många inredningsmagasin och kändishem och tycks aldrig gå ur tiden.

Allt du behöver göra är att svara på nedanstående fråga och mejla svaret, ditt namn och din adress till hemmafixbloggen@gmail.com innan den 1 oktober. Då presenteras vinnaren här på bloggen.

Vem designade den populära och omtyckta apan i trä? 

1. Kay Bojesen

X. Stig Lindberg.

2. Ingegerd Råman.


(Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *