royaldesign.monica.karlstein.hemmafix

Nu är det dags för tävling igen. Denna gång har du chansen att vinna ett 2-pack skärbrädor eller en fin mässingsfärgad ljusstake från Royaldesign.se. Kanske kan de piffa upp glöggmyset som snart börjar. Skärbrädorna blir fina att servera pepparkakor och ost på och ljusstaken kan användas som adventsljusstake.

Allt du behöver göra är att mejla svaret på nedanstående fråga till hemmafixbloggen@gmail.com senast den 20 november. Därefter presenteras vinnaren här på bloggen. GLÖM INTE  att ange ditt namn och din adress dit du vill att vi skickar vinsten om du vinner.

Vem har designat ljusstaken?
1. Matti Klenell
x. Erik Bagger
2. Maria Berntsen

(Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.)

En kommentar

///////////////
  1. Guest

    Designer: Maria Berntsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *