Härligt Hemma

Härom dagen tipsade jag om en lampa av rostig taggtråd som du enkelt kan göra själv. Och då rasade mejlen in med frågor kring rekvisitan i en av bilderna. Här är svaren.

Var kommer ljusstaken ifrån? Är den i koppar eller ser det bara så ut? 
Ja, den är i koppar. Den går inte att köpa sådär, men den går att göra själv. Den är nämligen gjord av kopplingar som rörmokare använder sig av. Kila iväg och köp lite krokar och böjar och bygg din egen. Det enda du behöver är en bågfil eller röravskärare som inte kostar många kronor. Och lim. That’s it!

Var kan jag köpa tavlan? 
Åh, jag minns inte riktigt var jag köpte den. Jag tror till och med att jag fick den som present. Det är nog ett par år sedan. Men jag vet att den då fanns på Reforma Sthlm som fortfarande har en hel del snygga tavlor med text. Kika där!

En kommentar

///////////////
  1. Maria Kilenstam

    Hej hej
    Var inne på din tidigare blogg när jag letade drivveds tapeter. Och nu kikar jag in här…kul! // Maria i hörnan
    http://mariashrna.blogspot.se/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *