monica.karlstein.hemmafix.hemmafixbloggen.kryddhylla.krydlador

Bara några dagar kvar till nya året. Då blickar jag tillbaka och funderar över mina fynd som jag gjort det senaste året. Jag loppisfyndadelandet under semestern, åkte på en fantastisk skattjakt i Colorado och Kalifornien, New York och jag har gjort ett och annat fynd här i Stockholm. Många av mina bästa fynd har jag gjort ute på landet eller utomlands, men ett som jag tycker riktigt mycket om är det här storstadsfyndet. Nämligen en kryddhylla med 24 lådor i glas – helt utan spricker eller skador. Och med originalstämpeln HSB i botten av lådorna.

monica.karlstein.hemmafix.hemmafixbloggen.kryddhylla.krydlador.mala

När jag köpte den ifrån Solna Auktionshus var den obehandlad och sliten och jag bestämde mig för att fixa till den vit. Jag använde en utspädd mattlack för att få till en naturlig yta så att träets naturliga ådror fortfarande syns. Och själva jobbet – ja, det gjorde jag vid niotiden en fredagskväll och var ett plötsligt infall. När den väl blev klar fick den bli småförvaring i mitt pysselrum. Så här blev det.

Skärmavbild 2013-12-02 kl. 16.28.05

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *