Skärmavbild 2014-01-20 kl. 16.08.15

Precis som de flesta av er fina och fantastiska bloggläsare så spenderar jag timmar varje vecka surfandes på Hemnet. “Jag ska bara…” säger jag och tittar på ett till hus på Hemnet istället för att laga middag, tvätta eller gå och träna.
Men den här veckan Hemnetknarkande resulterade faktiskt i att jag dessutom gick iväg på en visning. Jag och resten av Stockholm kändes det som när jag trängdes i husets lilla hall tillsammans med rosenkindande (och hungriga) barn och föräldrar.
Det här huset kändes helt fantastiskt. Med både själ och hjärta. Lagom stort, lagom renoveringspotential, lagom charm, lagom allt. Jag gillar’t!
Men än dröjer det innan jag flyttar till hus. Det är en framtidsdröm jag längtar till! Men hade framtiden varit i morgon så hade jag absolut budat på den här mintgröna karamellen idag.

2 kommentarer

///////////////
  1. mish

    Åh jösses jag tror jag är kär i det där huset :3

    1. Monica Karlstein

      Ja, jag med. Dessvärre gick det upp över en miljon i budgivningen. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *