Skärmavbild 2014-01-30 kl. 10.04.14 1

I främmande amerikaners källare, trädgårdar, på loppmarknader och skrotsamlarbutiker längs öde landsvägar hittade vi under ett par veckors letande fina fynd utan dess like. För oss sakletarsjälar kändes det som om vår resa runt i västra USA var en tripp till himlen.

Utöver de personliga historierna och en och annan pinal har vi också andra minnen med oss hem. Nämligen minnet av mannen som sålde oss sin grannes traktorstol eller den fantastiska kvinnan i vars butik vi letade efter ett gammalt alfapet – och som ringde oss några dagar senare. Hon hade fått tag på ett alfapet från femtiotalet som vi nu kunde få köpa för samma pris som hon hittat det för. 

Fantastiska fynd – både prylarna och människorna vi mötte. En drömresa helt klart!

Sedan förra helgen när Härligt hemma-magasinet kom ut med reportaget om min loppisresa genom USA har ni fina läsare mejlat och frågat efter mer tips och historier från resan. Jag ska försöka svara er alla men det kan ta lite extra tid den här gången.

För er som inte sett reportaget än så finns magasinet ute i butik idag och i morgon också – håll utkik. 6 sidor sköna fynd!

Skärmavbild 2014-01-30 kl. 10.04.28

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *