Blues P141201-5

Alltså hörrni, det här med tapeter. Kan vi prata om det? Jag får ju säga att jag är rätt händig, men ibland tryter tålamodet och flera av de gångerna är när jag tapetserat. Men låt oss inte tänka på uppsättningen just nu utan istället inspireras av fem snygga tapeter till din klädkammare, hall eller ditt sovrum. Med fokus på kläder och mode.

Den här tapeten från Mr Perswall tycker jag är supertuff. Men fixig som jag är tänker jag att du lätt skulle kunna skapa den här looken i ditt rum genom att spika några spikar i väggen och fynda några jeansskjortor på Myrornas. Men då måste du förstås damma ibland.

svärmor8tap (w=500 h=800)

Vem drömmer inte om en klädkammare full av skor? Nästan likt Carrie Bradshaw i Sex and the City som förvarar kläder i ugnen förvarar jag höga klackar i barskåpet hemma i teakskänken. Det går bra det också. Och fortsätta drömma om ett skorum lär jag göra ett tag till…
Denna tapet från Lisa Bengtsson skulle dock lätt kunna sätta stämningen om jag hade haft ett.

Fabrics P141001-4

Den här tapeten från Mr Perswall för tankarna till min skräddare – Orkan Lia som sytt några av mina favoritklänningar. Det är en fröjd att få komma dit och välja bland deras vintagefyndade textiler.

threads-for-your-choice-wallpaper

Vilken färgfest! Fototapeten som skulle passa i vilket pysselrum som helst kommer ifrån Wallpaper Passion.

Skärmavbild 2014-03-03 kl. 22.07.52

Galaklänning i rött. Vårklänning i gult. Brittiska designern Deborah Bowness har här designat en tapet med både kläder, möbler och handväskor. Nästan mer som ett konstverk än som en vägg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *