hd_item_130185_1215cffd37

På flera håll bland mina vänner har det snackats om serveringsvagnar i mässing eller guldfärg den senaste tiden och flera har bett mig hålla utkik när jag går på loppisar. Och nu har jag hittat två som visserligen är lite annorlunda men som jag tycker är väldigt charmiga.

Så nu mina vänner eftersom jag inte kan bestämma mig vem av er jag ska tipsa utan vill ge er alla samma chans så får ni slåss om dem istället – i form av budgivning.
Klicka här för att se serveringsvagnen här ovanför som kommer ifrån Stadsauktion Sundsvall/Auctionet.com.
Klicka här för att bevaka och buda på serveringsvagnen här nedanför som kommer från Solna Auktionshus.

1772833_2

Och här är några andra favoriter – också att slåss för. Det första här nedanför kommer ifrån AB Helsingborgs auktionskammare. Det andra kommer ifrån Auktionsverket Ängelholm. Det tredje kommer ifrån Auktionshuset Thelen & Johansson och det sista kommer ifrån Auktionshuset Kolonn. Samtliga finner du via Auctionet.com.
Auctionet.com:ABHelsingborgsauktionskammare

Auctionet.com:AuktionsverketÄngelholm

AuktionshusetThelenOJohansson:Auctionet.com

AuktionshusetKolonn:Auctionet.com

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *