Hej_kreativahem_press-11_1

I början av mars kom en fantastiskt fin bok ut. Den heter ”Hej, Kreativa hem” och är gjord av stylisterna och inredarna Christina Breeze och Moa Samuelsson. I boken ger de oss inspirerande inblickar i spännande, internationella och udda hem. “Hej! Kreativa hem” är inte bara en bok, utan en serie inredningsböcker. I dessa får vi titta in i några av Sveriges mest konstnärliga och kreativa hem. I första boken görs bland annat ett besök bakom dörrarna hemma hos glaskonstnärerna Åsa Jugnelius och Ludvig Löfgren, modedesignern Ida Sjöstedt och konstnären Lukas Göthman. Boken säljs hos DesignTorget från och med den 11 mars.

Jag har fått lyxen att visa er bilder från ett av hemmen som faktiskt är mitt favorithem i hela boken. Bilderna är tagna av  Alexander Lagergren och Bobo Olsson.

“En gammal butikslokal i Majorna förvandlades till ett murrigt tapetmecka, där Catarina och Robert Skoglunds kärlek till populärkultur och det brittiska nu sitter i väggarna.
Två Bob Dylan-diggande anglofiler med ett intensivt populärkulturellt intresse och en förkärlek för murrigt bohemiska tapeter av William Morris. Så kan de definiera sig – Catarina och Robert Skoglund, ägare till den gamla butikslokalen med de avundsvärt massiva trädörrarna. Innan den lite sneda och vinda – ”Vissa gäster blir lite sjösjuka i hallen” .”

Hej_kreativahem_press-10

Catarina Skoglund, 34, säljare och bloggar på anothersideofthislife-cate.blogspot.com. Robert Skoglund, 37, jobbar på ett sjösäkerhetsföretag. Stella, 6 år. Familjen bor i ett landshövdingehus, byggt 1927, på 76 kvadrat i Majorna, Göteborg.

Hej_kreativahem_press-14
Hej_kreativahem_press-14_1

Hej_kreativahem_press-11

monica_Karlstein_hemmafix_bloggen_

Hej_kreativahem_press-16

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *