ernst.kirchsteiger.monica.karlstein.hemma.med.ernst

I mitt huvud har det varit vår ända sedan innan jul då vi satte igång och jobbade med vårnumret. Och nu ska resultatet äntligen vara klart snart. Om en vecka, 25 mars, landar vårnumret av Hemma med Ernst i butikerna.

Det är 124 sidor med härlig matinspiration, vackert trädgårdsfix och massor av gör det själv-projekt. Och jag måste ju säga att vi är sjukt nöjda med resultatet.

För er nya läsare som tillkommit jobbar jag vid sidan av Hemmafixbloggen som redaktionschef för Hemma med Ernst-magasinet. Därför vill jag såklart supergärna få veta vad ni tycker om magasinet. Hör gärna av er med era synpunkter – mejla till monica.karlstein(at)hemmamedernst.se.

1912177_634023399980581_551816078_n

En kommentar

///////////////
  1. Laura

    Den tidningen har jag helt missat! Spännande projekt med äggskalen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *