monica8 Den senaste veckan har jag fått en hel del nya läsare och jag vill med detta inlägg hälsa er alla välkomna. Här hoppas jag att ni ska trivas, att ni ska kunna komma hit och ständigt få ny inspiration, känna kreativitet och lust att skapa med händerna. Jag tror att det gör oss lite gladare, får oss att må lite bättre.

Varje vecka lovar jag er nya hemmafixprojekt, bakom kulisserna-bilder och besök hemma hos spännande människor. Ta er gärna en sväng bland kategorierna här intill så hittar ni massor av projekt som jag tidigare gjort.

Vill ni ha koll på när jag uppdaterar bloggen så gör ni det bäst genom att antingen följa Hemmafixbloggen på Facebook eller via Bloglovin. På Facebooksidan händer massor av nytt hela tiden – så glöm inte bort att kika in där ibland.

Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *