monica.karlstein.hemmafix.ikea.hacks

Härom dagen tipsade jag om hur du kan göra om en vanlig, ganska trist, byrå till en hängande klädförvaring till barnrummet. Då hade jag använt en Ikeabyrå som heter “Tarva”. För dig som vill se flera Ikea hacks har jag samlat några av mina projekt här:

 

monica.karlstein.ikea.hacks.micke

Ett vanligt vitt skrivbord som heter “Micke” med tillhörande hurts pimpades med kartor ur en kartbok. Ett pedagogiskt sätt för barn alla lära sig världens fjärran länder och finfin återvinning.
Här hittar du instruktionerna till hur du gör och fler bilder. 

monicakarlsteinforeefterbyramedtapethemmafixbloggenhemmafix
Byråer finns nästan alltid på loppis så håll utkik efter en du kan sätta pysselfingrarna i vår och sommar. Även en gammal och ruskig byrå kan bli som ny med lite fantasi. Här har jag jobbat med “Hemnes” byrå i vitt från Ikea.
Här hittar du instruktionerna och fler bilder.

monica.karlstein.hemmafix.ikea.hacks.hemnes

En svart “Hemnes” spegel genomgick en rejäl förvanling med hjälp av leksaker som inte längre användes och lite sprejfärg. Ett kul trick för barnen som garanterat kommer att få en personlig och unik detalj i sitt rum. 
Klicka här för att kika på instruktionerna och fler bilder. 

monica.karlstein.hemmafix.moppe.ikea
Jag älskar möbler med många lådor och fack och har sedan jag var liten tyckt om de här små lekfulla minibyråerna som finns att köpa lite här och var. Det finns så många variationsmöjligheter med dem. Här har jag satt samman tre stycken “Moppe” minibyråer till en något mer vuxen möbel i sober färg.
Här hittar du instruktionerna och fler bilder. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *