Inredning handlar ju inte alltid om lägenhet och stora villor. Det kan lika gärna vara möbler och detaljer som vi tar med oss på semester till sommarstugan, torpet eller ja…kanske till och med till husbilen eller husvagnen. Kvadratsmart boende helt enkelt.

Skådisen Will Smith husbil är mäkta imponerande och går att fälla ut både på bredden och på höjden när den står stilla. Här är det kanske inte fråga om att bo på så värst liten yta eftersom husbilen har två våningsplan och är dryga hundra kvadratmeter stor. Men han själv är säkert van med betydligt större på hemmaplan. Den här använder han under filminspelningar till exempel Men in Black III och The pursuit of happiness.

Välkommen in i Will Smiths mobila hem!

Välkommen hem till Kate Moss och Johnny Depp.
Välkommen hem till Orlando Bloom.
Välkommen hem till Justin Bieber.
Välkommen hem till Sarah Jessica Parker.
Välkommen hem till Beyonce.
Välkommen till Kanye West och Kim Kardashian.
Välkommen till Bill Gates.
Välkommen till Naomi Campbell. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *