HEMMAFIX

Loppisfyndat durkslag får ny funktion. Ni som har följt mig och bloggen ett tag har nog sett den här bilden förut, men den verkar ha dykt upp igen i sociala medier eftersom jag just nu får en hel del frågor på mejlen kring den och hur jag har gjort. Så när jag gick tillbaka och kikade på gamla blogginlägg insåg jag att jag bara visat bilden förut, men aldrig instruktionerna. Så här kommer de.

Du behöver: Durkslag, kedjor, sprejfärg, maskeringstejp.

Så gör du: Tejpa för durkslagets eventuella kanter som du inte vill ha färg på. Sprejmåla durkslaget och låt torka. Fäst kedjor på tre ställen så att den kan hänga plant.

Tips: Ska du ha hängamplarna under tak är graffitifärg från highlights.nu lätt att måla med och är tålig. Ska du ha krukorna utan tak – fråga i din färghandel efter färg som tål utomhusbruk. Hänganordningar finns i de flesta trädgårdsbutiker.

Fotnot: Kuddfodral, Picok.se, pläd, Ilva, trädgårdsredskap, Weibull.
Foto: Angelica Söderberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *