odlingslåda_lastpall_odlingsskylt_monica_karlstein

Förra veckan tipsade jag om hur du gör en odlingsvägg av en lastpall och en pallkrage. I en av bilderna hade jag också med den här odlingsskylten som jag sedan dess har fått många frågor kring. Därför kommer här en liten men enkel instruktion.

Detta behövs: Mätstickor eller trälinjaler. Denna kommer ifrån vintagebutiken Americana Classic Vintage. Små kartongskivor eller tunna träplattor, lim, griffeltavlefärg, tavelkrita.

Så gör du: Ska du ha odlingsskyltarna skyddade från regn går det bra att använda lite hårdare kartong till själva skyltarna. Annars rekommenderar jag tunna träplattor eller liknande från byggvaruhuset. Måla dessa med griffeltavlefärg och låta torka. Limma fast skyltarna på trälinjalen och låt torka. Stick därefter ner linjalen i jorden och skriv på skylten vad du odlar. Superenkelt eller hur?

Vill du göra fler odlingsskyltar? Här har jag gjort ett gäng av loppisfyndade skedar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *