Skärmavbild 2014-06-01 kl. 22.23.51

I måndags tipsade jag om 10 sätt att förändra med sprejfärg. Och sedan dess har jag fått flera mejl med frågor kring vilken färg man ska använda och vilket märke som har alla dessa kulörer som jag använder mig av.

Jag är inget proffs när det gäller färg så vill du vara på den säkra sidan är det bäst att fråga i en färgbutik. Men min erfarenhet är att graffitifärg är sjukt bra och enkelt att måla möbler med. Den är lätt att måla med eftersom den inte rinner utan ger en slät yta, nästan som om man lämnat in möblerna hos en lackeringsfirma. Och du behöver ofta bara spreja ett lager eftersom den täcker bra. Dessutom är den tålig som tusan när den härdat och står emot slitage.

Jag köper min färg från Highlights som har butiker på ett par ställen i Stockholm och en onlinebutik. De har hundratals kulörer att välja mellan och har väldigt kunnig personal i butikerna.

OBS! Jag vill jag påpeka att inget företag eller butik sponsrat det här inlägget på något sätt. Jag har således betalt för all färg själv och kommer inte på något sätt undanhålla er negativa aspekter eller egenskaper hos färgen om jag upptäcker något framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *