1598074719

God morgon på er. I dag startar jag ett nytt tema här på Hemmafixbloggen. Någon gång varje månad kommer jag att tipsa om hus eller lägenheter som är till salu just nu som för mig skulle kunna bli ett drömboende. Det kan vara ett renoveringsobjekt med stor potential, till exempel en fyrrummare på Södermalm med fyra kakelugnar eller en stor villa med havsutsikt och stora spröjsade fönster. Och det kommer att vara just DRÖMboenden – för de allra flesta kommer att kosta skjortan och vara utanför min budget flera gånger om. Men man kan väl få drömma lite…

Så idag har jag hittat ett 240 kvadratmeter stort hus på Norra Lagnö med två ateljéer med stora fönster och platsbygd förvaring. Det bästa med det här huset är att det säljs som en bostadsrätt för strax under fem miljoner. Grannhusen kostar kring 16 miljoner och säljs som villor.

1588955407

Ser ni de vackra detaljerna i trägolvet. Infräst i brädorna finns ränder av ett annat träslag. Vilket hantverk!

1572504762

Tänk vilket fantastiskt sovrum. Vilken lycka att få vakna upp med den här vackra utsikten varje morgon.

1550898468

Och här skulle jag ha min ateljé. Drömmen, som sagt!

1557141959

Och ett kök med vedspis! Så mysigt. Nyfiken på hur resten av huset ser ut? Se fler bilder i annonsen här

Foto: Bo Sthlm/Blocket bostad. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *