Semestern är över och så även uppehållet av kändishem. Jag vet att många av er vill ha kändishemmen som ett återkommande inslag här på bloggen och därför kommer jag att fortsätta med dem även om det inte kommer att bli lika ofta som i våras. Först ut för hösten är Michael Jacksons sista hem, som han hyrde av en anonym hyresvärd tills han lämnade oss alldeles för tidigt.

Här får vi följa med in i huset och gå en rundvandring när hans kläder och sådant är borttaget men möblerna fortfarande står kvar. Att han har ett eget biorum förvånar mig föga, men att han däremot har en tjock-tv i sovrummet tycker jag nog är lite…överraskande.

Nyfiken på fler kändishem? Ta en titt här:

Välkommen hem till Kate Moss och Johnny Depp.
Välkommen hem till Orlando Bloom.
Välkommen hem till Justin Bieber.
Välkommen hem till Sarah Jessica Parker.
Välkommen hem till Beyonce.
Välkommen till Kanye West och Kim Kardashian.
Välkommen till Bill Gates.
Välkommen till Naomi Campbell.