hemmafix_monica-karlstein

Den här väggen spanade jag in på Formex och jag tycker att den är supersnygg. Så hur gör du?

Jag har funderat på det här ett tag. På hur du kan sätta porslin på väggen så här, så att de sitter kvar och inte ramlar i golvet, och så att du kan ta loss och använda det när du känner för. Och jag har inte lyckats på komma på något bra sätt. Kan ni?
Så min lösning är att kila iväg till en loppis och fynda porslin som du sätter upp på väggen eller en större skiva av något slag och helt enkelt limmar fast porslinet. Tyvärr blir det då svårt att ta loss och använda – men det blir ändå ett snyggt stilleben. Och några tallrikar kanske du kan avvara för syns skull…

En kommentar

///////////////

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *