bild (6)

För någon månad sedan såg jag de här fina blommande kronärtskockorna i en butik på stan. Jag bestämde mig för att göra likadant hemma, men misslyckades totalt. Jag ställde mina i varsitt glas med vatten, men efter några dagar hade bladet blivit svarta och nu är de döda och vissna.

Vet någon av er fina läsare hur jag ska göra för att få de att blomma så här fint? Snälla, snälla kommentera här nedanför om du vet hur jag ska göra.

3 kommentarer

///////////////
  1. Emma Jepson

    Om man odlar kronärtskockor så plockar man dem innan de blommar så man kan äta dem. Om du hade odlat kronärtskockor och inte plockat dem så hade de blommat

  2. Annika

    Jag har bara ”glömt bort dem” i en skål med grönsaker, tex. Inte ställt i vatten. De är en tistel. Blommar utan tillförsel av mer vatten än det som är i dem.

  3. Minou

    Bättre sent än aldrig. Kanske någon har nytta av följande. Jag lade en rätt stor kronärtskocka i fönstersmygen i väntan på att jag skulle äta den. Den låg där och såg dekorativ ut. Inget vatten. Skuggig plats. Åkte bort över en långhelg och när jag kom hem hade en underbar jättetistelblomma slagit ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *