monica_karlstein_hemmafixbloggen_instagram Fram till jul jobbar jag just nu med ett nytt uppdrag. Under dessa veckor kan ni följa mig och mina äventyr på Instagram för snabbast uppdatering.

Så här såg min vecka ut förra veckan på Instagram.
1/ Ett besök på Nacka Byggnadsvår i jakt efter en pardörr till min nya studio. 2/ Klappjakt. Limma och lacka en hel drös med paket inför en fotografering till julnumret av magasinet Hemma med Ernst. 3/ På roadtrip med mitt nya projekt, som visar i tv i december. 4/ Jag och fotografen Angelica Söderberg stannade kvar över natten i Örebro och fick sviten. Ett hörnrum med fyra stora fönster, en 210 centimeter bred dubbelsäng, en soffgrupp och ett badrum helt i marmor. Kalas! 5&6/På jakt efter fina hus. Hittade denna underbara miljö där tiden stått still och naturen levt sitt eget liv. Vackert! 6/ Så här såg det ut på hotellrummet efter att delar av Hemma med Ernst-redaktionen hade checkat in och kommit i stämning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *