Min första lägenhet var 22 kvadratmeter. I jämförelse med många internationella kändisars hus motsvarar min lilla etta säkert bara ett av köksskåpen hemma hos dem. Men ändå trivdes jag väldigt bra. Efter fem år i den lilla ettan uppgraderade jag mitt boende till dubbla storleken. Här har jag bott på 49 kvadratmeter i fem år. Och till våren är det dags att byta igen. Och även denna gång fördubblar jag kvadratmeterna och nu tycker jag att jag får det riktiga drömköket. Ett helkaklat kök i trettiotalsstil med två stora fönster, högt i tak och en spiraltrappa.
Men ändå är jag mil ifrån stjärnornas kök. Ta en titt på dessa exklusiva kök.
Skärmavbild 2014-12-11 kl. 16.40.25

Kim Kardashian och Kanye West nya lyxhus har åtta sovrum, 10 badrum, två pooler, två span, en vingård och det här köket. Slutpris: 20 miljoner dollar, enligt Elledecor.com.

Skärmavbild 2014-12-11 kl. 16.43.12
Billy Joel sålde sitt New york-hus för 19 miljoner dollar och då ingick det här tuffa köket i tegel med synliga takbjälkar.

Skärmavbild 2014-12-11 kl. 16.45.03
Celine Dions kök ser ut att vara perfekt för stora fester, med två stora köksöar att samlas kring. Jag funderar på om det är mäklaren som har plåtat bilden med ett vidvinkelobjektiv så att spisen ser ut att vara väldigt avlång eller om det är så att Dion behöver fler spisplattor.

Skärmavbild 2014-12-11 kl. 16.47.36

Ett fint kök men när jag såg vem det var så blev jag lite förvånad. Tycker ni inte att det är lite väl intetsägande för Lady Gaga?

Skärmavbild 2014-12-11 kl. 16.48.49

Jag har tidigare tipsat om Beyonces hus, och det verkar som att hon har fler. För jag kan inte se att det här köket skulle vara i det huset. Men stiligt är det.

Skärmavbild 2014-12-11 kl. 16.52.41

Det här tycker jag är det snyggaste köket av dem alla. Det tillhör Kirsten Dunst och för det och resten av Soho-lägenheten betalar hon en hyra på 12500. Dollar.
Sådärja.

Foto:  Elledecor. Där kan du även se fler lyxiga kändiskök.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *