bild (2)

Jag får en hel del frågor kring oljelyktorna som synts i tv-programmet Jul med Ernst och varifrån de kommer. De kommer från vintagebutiken Americana.

Men jag får också frågor kring om jag gjort lyktorna själv och det har jag alltså inte, men frågorna sådde ett litet frö i huvudet. Och nu har jag hittat en instruktionsvideo på You tube på hur du kan göra. Killen i klippet har använt plastflaskor, men jag skulle nog rekommendera glasflaskor så att det blir mer brandsäkert. Jag gillar idén.

2 kommentarer

///////////////
  1. Lena

    Ser farligt ut, hoppas att det är olja som är lätt släckt, för det finns olja som är svår släckt och kan glöda även när man tror att den är släckt och då finns det risk för brand.

  2. Lena

    En varning också, är att en del oljor kan vara självtändande om man får det på sig, så man måste vara medveten vad man gör och jätte försiktig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *