Härligt Hemma

Du behöver: En dinosaurie och en borrmaskin.

Härligt Hemma Så gör du: Det här är verkligen ett superduperenkelt snabbfix som ger stor överraskning för de små. Tänk dig att du överraskar din knodd med ett helt nytt och garanterat unikt tandborstställ nästa gång som de inte alls vill borsta tänderna. På det här sätter blir det i alla fall lite roligare att borsta gaddarna – både sina egna och dinosauriens.
Bestäm var på dinosauriens rygg som du vill ha hålet för tandborsten. Tänk på att den inte får bli framtung utan ska kunna stå stadigt. Börja med att borra med en liten borr som är mindre än tandborstens skaft. Öka därefter på med en större borr och var beredd på att gå på med borren på sidorna. Hålet kanske inte ska vara helt runt utan snarare vara anpassat efter formen på tanborstens skaft. Du kan behöva ”fila” lite med borren längs vissa kanter. Pröva dig fram med skaftet så ser du var du behöva borra lite till, till dess att hålet är lagom stort.

Härligt Hemma

Inköpsställen: Handfat, blandare, tvålpump och handdukar från Fredells.

Foto: Angelica Söderberg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *