rumutanljus1 bogifabian.com

Det här är ju helt fantastiskt. Den här bilden säger inte mycket. Det ser ut som ett helt vanligt rum…

Bogi-Fabian-m-5
bogifabian.com
…men när hon släcker lampan syns hennes magiska konstverk. Hon har målat hela rummet i självlysande färg som är osynlig i dagsljus men kommer fram i mörker. Tänk att ha så här hemma och ingen som nånsin besöker en på dagtid har en aning om hur hemmet ser ut på natten. Vilken värld som kan utspela sig i mörkret. Och vilken konstnär!

Bogi-Fabian-M16
bogifabian.com

Ungerskfödda konstnären Bogi Fabian använder bland annat UV-färg när hon skapar sina rum och målar ofta i becksvart mörker i flera timmar för att se vad hon målar. Hennes målningar avslöjar sig i tre typer av ljus. En vanlig väggmålning kan ses i dagsljus, några endast med UV-ljus och andra avslöjar sig när ljuset är helt släckt.
Mer av hennes makalösa konstverk ser du här. 

Bogi-Fabian-edj
Bogi-Fabian-M-9

bogifabian.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *