7_vardagsrum_5
Sedan jag la ut bilder från min lägenhet här på bloggen i samband med försäljningen så har jag fått massor av mejl från er läsare där ni undrar var jag köpt en massa saker som jag har hemma. Så istället för att svara samma sak i så många mejl så kommer frågorna och svaren att dyka upp här på bloggen lite eftersom så att ni alla kan ta del av dem.

En av frågorna är var jag har köpt kopparljusstaken som står på soffbordet. Och den har jag inte köpt någonstans utan gjort själv. Jag har helt enkelt köpt ett mjukglödgat kopparrör från en vvs-butik och böjt till själv. Den var med i ett reportage i Härligt Hemma förra veckan så om ni kanske köpte tidningen och har den kvar så har ni hela instruktionen där i. Jag ska försöka hinna lägga ut instruktionen här på bloggen under veckan, men det är inte så krångligt som det kanske ser ut.

En annan fråga är var jag har köpt mattan. Den har jag köpt på en loppis i New York. Jag minns inte vad den hette men här är en bild därifrån, så kanske något New York-proffs känner igen den och kan berätta var den är någon stans.
IMG_5328

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *