hd_item_251568_9578e30d54

I veckan budade jag hem den här hyllan på nätet. Planen är att lägga gamla grovhyvlade plankor som hyllplan. Gärna sådär lite skadade och slitna. Jag har tänkt att ha hyllan i köket istället för ett vitrinskåp och förvara tallrikar, glas, vinflaskor och kanske grönsaker som inte behöver vara i kylen. Högst upp kan jag hänga snygga stekpannor och kastruller. Köket som hyllan kommer att stå i visade jag förra veckan här.

Om hyllan som är nästan två meter hög upplevs för hög är planen att kapa den på mitten och ha två stycken lika höga bredvid varandra, så att det blir som en lång skänk istället. Och om den inte alls passar i köket när hyllan väl levereras hem och jag flyttar till nya lägenheten så kommer den att passa väldigt bra i mitt nya arbetsrum.

hd_item_251568_7482752a9c

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *