IMG_6074 I början av veckan såg det ut så här. Jag fick nycklarna till nya lägenheten och firade med bubbel direkt innanför dörren.
IMG_6123
Några timmar senare började dock detta. Renoveringskaos deluxe! Tapeterna är nedrivna i tre rum och här ska bredspacklas, slipas och målas.

IMG_6075 Valet stod mellan ett gäng olika gröna nyanser i vardagsrummet. Men lagom till att beslutet var nära kom jag på att vardagsrummet och arbetsrummet skulle byta plats. Kanske skulle soffan bli bättre i det andra rummet och vem säger nej till balkong i arbetsrummet. Hur som helst som blev valet vitt. I båda rummen. Ett säkert kort till dess att vi rett ut vilket rum som ska användas till vad. Först därefter kan väggarna målas i någon annan färg.

Uppdatering följer…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *