1277115469

Hur sjukt charmigt är inte det här huset? Ett fantastiskt vackert litet hus på Gotland som just nu ligger ute till försäljning på Blocket Bostad.

“Detta underbart charmiga hus erbjuder lantliv både sommar och året runt. Inbäddat i en lummig syrenhäck ligger detta mysiga hus där trädgården är fylld av rosor, pioner och luktärt och den bördiga jorden gör det lätt att odla egna grönsaker. I västerläge finns en pergola för sköna sommarkvällar. Inomhus värmer kaminen och den charmiga planlösningen. Med gott om utrymme för intressen och aktiviteter och för lugn och ro är huset fullt av värme, en plats att längta till . Plats för många övernattande gäster eller den stora familjen. Närhet till södra Gotlands många kulturskatter och smultronställen. Underbar plats för sommarkvällar i solnedgång, långhelger på landet, barnens sommarlovsbus eller för lantligt permanent boende.” Se fler bilder i annonsen på Blocket Bostad. 

1268592150 1260068831

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *