Skärmavbild 2015-04-12 kl. 21.01.34 Renoveringen pågår för fullt och i början av nästnästa vecka hoppas vi kunna flytta in. En del väggar är som ni vet rivna och andra bredspacklade. Men det är bråda dagar för även om hantverkare gör mycket av jobbet är det många beslut som ska tas kring färger, lister och olika behandlingar av golv med mera. Och för att ta besluten gäller det att ringa runt till experter i olika butiker och fråga runt. Och det värsta är när två experter ger helt olika direktiv kring en och samma sak. Då måste ju en tredje och fjärde också kontaktas. Tidskrävande minst sagt.

Vill ni följa renoveringen är ni välkomna att följa mig direkt på Instagram. Lägg bara till mig så godkänner jag er direkt.

Skärmavbild 2015-04-12 kl. 21.00.17

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *