image1 (1) Så här ser det ut just nu hemma hos mig. Det är kartonger överallt och i morgon flyttar jag.
Jag fick höra av flyttföretaget att det var viktigt att packa allt i kartonger så att flytten går snabbt och smidigt och att märka alla kartonger. Nu står jag här med sjuttioelva saker som inte ens går ner i en kartong och hamnar därför i Ikeakassar. Ser flyttkillarnas sura miner framför mig. Det blir också fler sura miner när vi väl kommer till nya lyan och kartongerna ska sorteras in i de olika rummen. Jag kunde kanske ha märkt upp dem aningen bättre, men nu efter att ha flyttpackat i typ 48 timmar i sträck stupar jag i säng och struntar i det. Jag får hoppas att flyttkillarna har en bra dag i morgon.

Jag kunde ha behövt några flyttråd innan jag satte igång….jag är mil ifrån hennes färgkordinerade tejpknep.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *