IMG_6835

Idag stod det balkongplåtning på schemat, med sommarkänsla. Hmm…det hällregnade nästan hela tiden. Men till slut fick vi till det och det blev riktigt bra. Här en bild från plåtningen. Resten får ni se inom kort i Härligt Hemma. Den här gamla läskbacken med Coca cola-tryck är lite ovanlig. Coca cola är ju kända för sin röda färg, men originallådan var faktiskt gul. Den är perfekt att stoppa ner de där örterna man köper i affären som har en liten kruka. För trägallret som finns i lådan är gjort för läskflaskor i glas som har ungefär samma storlek som örternas små krukor.

Örterna man köper i affären är ju inte uppdrivna för att växa upp på nytt igen efter att man har klippt ner dem en gång. Men jag har hört att det ändå ska gå bra om man sakta vänjer dem vid att stå utomhus. Det gör man genom att ställa ut dem dagtid och i ungefär en vecka plocka in dem på nätterna.

Ha en fin söndag!

Inköpsställen: Läskback från Americana.se, blommor och trädgårdsredskap från Blomsterlandet, snöre från Granit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *