Jag har nyligen flyttat ut ur en tvåa på 49 kvadrat och in i en lägenhet som är nästan dubbelt så stor. Båda har jag så klart totaltrenoverat och jag är mitt i renoveringen av den senare. Så än dröjer det lite till jag visar hur jag bor nu. När möblerna har levererats och byggdam städats bort ska ni får kika in hos mig, det lovar jag.
Till dess kommer här ett gäng bilder från tvårummaren som jag älskade så sjukt mycket.

Till vänster: Mattan är ett loppisfynd som jag har släpat hem från New York, de gamla skidorna är ett loppisfynd från sommarstugan, hattlampan har jag gjort själv och så även kopparljusstaken på soffbordet. 
Till höger: Hyllan har min kära bror gjort och i den står diverse fynd från loppisar och auktioner från Sverige, USA och Ungern.

Till vänster: Både det stora plåtskåpet och matgruppen är Blocketfynd. Matgruppen har jag lämnat in på lack för att få vit.
Till höger: Tapet från Boråstapeter och vinglas från Habitat.

Till vänster: Det gula plåtskåpet är ett loppisfynd som jag släpat hem från New York. Lampan är en gammal symaskin som jag installerat belysning i. Pläden kommer ifrån Granit och överkastet ifrån Crate & Barrel.

Till vänster: Speglarna är två vintagetennisrack som jag satt in spegelglas i.
Till höger: Klädhängaren är egentligen en gårdskratta som jag köpt på loppis ute vid sommarstugan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *