Välkommen hit allihopa. 

Jag har precis flyttat till Sköna hem med Hemmafixbloggen och det kanske kommer att ta lite tid att komma i ordning. Så jag hoppas att ni har lite överseende om det är aningen rörigt nu i början medan jag bor in mig och bygger om lite grann.

Till er som flyttar med från Aftonbladet där bloggen tidigare låg vill jag bara säga att jag är så glad att ni har följt med och jag hoppas att vi ska trivas ihop här också. Bloggen kommer vara precis som den tidigare varit och dessutom uppdateras lite oftare. Så stay tuned.

Till er som precis har hittat Hemmafixbloggen för första gången så vill jag hälsa er varmt välkomna. Jag tror att vi kommer att gilla varandra och hoppas att ni ska tycka om alla mina projekt, hyss och upptåg. Ni kommer att få massor av tips på hemmafixprojekt och idéer och hänga med i min vardag som inredningsjournalist och stylist, både i magasintillverkning, reklamproduktion och tv-inspelning.

Ni får gärna mejla mig på monicakarlstein(a)gmail.com och berätta några rader om vilka ni är och vad ni vill läsa här framöver. Kanske har ni något ni vill ha tips och hjälp kring på inrednings- och hemmafixfronten?

För er som inte känner mig så är jag den som alltid har ett par tre stycken projekt på gång. Antingen hemma i nya lägenheten i Stockholm eller på någon av familjens två sommarställen. Jag är en som inte kan flytta in någonstans utan att totalrenovera och det händer då och då att jag till och med möblerar om i hotellrum när jag reser. Drömboendet är en villa på stranden på Hawaii, där jag tidigare bott och ofta längtar tillbaka till.

Jag driver sedan sju år tillbaka mitt egna företag där jag tar uppdrag som redaktör, skribent, dekoratör och stylist inom livsstil och inredning. Några av mina uppdrag, både avslutade och pågående, är inredare, hemmafixare och redaktör för Aftonbladets inredningsmagasin Härligt Hemma, redaktionschef för Ernst Kirchsteigers magasin Hemma med Ernst, inredare för Ikea och byggföretaget JM, inredare för tv-programmen Jul med Ernst och Sommar med Ernst. I botten är jag journalist och statsvetare med utbildning från skolor i Sverige och USA.

Som sagt, varmt välkommen!

2 kommentarer

///////////////
  1. atmycasa

    Hej Monica!
    Varmt välkommen hit, önskar kollegan Åsa@mycasa

    1. hemmafix

      Hej Åsa, tack snälla! Det känns jättekul att vara här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *