Jag får ofta frågan hur man kan förändra billigt, utan att köpa nya möbler hemma. Och mitt bästa tips är färg!

Det går att göra helt fantastiska make overs med lite färg. En trist byrå blir jättefin i helt annan skrud och likadant med till exempel ett matbord. Och ni vet väl att det går toppen att måla på textil. Det innebär ju att du kan fynda en tråkig gammal fåtölj eller soffa på loppis i sommar och enkelt och billigt får den i en helt annan färg.

Pinterest är min bästa inspirationskälla när det gäller DIY med färg. HÄR har jag sammanställt ett bildalbum med 101 kul hemmafixprojekt du kan göra med lite färg och en dos fantasi.

Och här kan ni kika på några av mina egna hemmafixprojekt där jag plockat fram färgen.

1. Återbruka dina konservburkar
2. Kul småförvaring
3. Barnslig spegel i sobert grått
4. Skrivbord blev till barbord
5. Hängande klädförvaring av en stege

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *