Bara fyra dagar kvar till semester. Och just nu är jag mitt uppe i packandet. När jag bor på hotell njuter jag ofta av fantastiskt fina boendet. Det är ofta snyggt inrett, rent och fräscht. Men jag har också bott på ganska så sunkiga hotell. Och jag tycker ofta att badrum är ganska så äckliga.

Du har ingen aning om vem som har varit där innan dig och även om det ser rent ut så vet du egentligen inte om städaren använde samma trasa att torka av handfatet med som hen använde till toaletten. Eller vilken gäst som har gjort vad i handfatet oavsett vilken trasa som används.
Och så kommer du dit och borstar tänderna och ska lägga i från dig tandborsten. Lägger du den på handfatskanten eller ställer du den i det där äckliga glaset som alla andra innan dig har ställt sina tandborstar i och som städaren snabbt sköljt ur. Lösningen för att slippa tandborstssnusket?

Jo, en klädnya. Den tar minimalt med plats i resväskan och fungerar toppen som tandborstställ.

Sugen på fler smarta life hacks? HÄR kan du se hur klänningen eller skjortan blir skrynkelfri på resan och HÄR ser du hur en gummisnodd gör livet lättare för den som renoverar hemma.

 

2 kommentarer

///////////////
  1. Elsa Holm

    Bra ide’. Ska genast lägga en klädnypa i necessären. Fast inte så svårt att själv diska glaset.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *