En dag varje vecka under sommaren kommer jag att tipsa om bloggare som jag gillar och visa några av deras hemmafixprojekt som jag tycker är extra fina, roliga, udda, annorlunda eller nyskapande.

Och först ut är min bloggkollega här på Sköna hem. Nämligen Helena Lyth som driver bloggen Hemma med Helena. Här är tre favoriter av Helena.

1. Vik ditt namn
Till sonens födelsedag vek Helena fram hans namn av papper. Ett så himla kul hemmafix – och det ser väldigt enkelt ut om man vet hur man ska vika. Här ger Helena instruktionerna till alla bokstäver i alfabetet så att du kan vika fram ditt eget namn eller hälsning. Fiffigt tycker jag.


2. Kakfat på nytt vis
Hemmagjorda kakfat i våningar av loppisporslin har vi sett en hel massa av. Här har Helena gjort en ny superfin variant. Här hittar du fler bilder och instruktioner.

3. Ljusslinga av ketchupmuggar
Egentligen vill Helena inte uppmana till stöld, men de små ketchupmuggarna från hamburgerrestaurangerna kan bli finfina ljusslingor. Hur fin blir inte den här på uteplatsen under tak i sommar? Här hittar du fler bilder och instruktioner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *