Förra veckan fick jag en hel del uppmärksamhet kring DET HÄR smarta life hackset som med hjälp av en klädnypa löser snusket i hotellbadrum.

Jag fick en hel del kommentarer i sociala medier om att jag var fånig och hade bacillskräck. Njae, så farligt är det nog inte även om jag föredrar att inte ställa tandborsten i samma mugg som alla tidigare hotellgäster.

Denna vecka löser jag ett vardagsproblem som jag tror att de flesta som någon gång haft en iphone kan känna igen sig i. Nämligen problemet med trasiga sladdar som blir brandfarliga. Lösningen? Spiralfjädern i en vanlig bläckpenna.

3 kommentarer

///////////////
  1. Nini Tjäder

    Om man har en trasig sladd ska man byta ut den mot en ny och hel, inte förska laga den med ett hemmafix.

    1. hemmafix

      Ja, det har du rätt i. Men det här tipset handlar inte om att laga en sladd som är trasig utan att förebygga och förhindra att den går sönder. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *