Tisdag. Under sommaren innebär tisdagar här på bloggen att jag delar med mig av mina favoritbloggare så att ni ska få ännu mer härlig läsning. Denna vecka är det dags för Simplicity som drivs av Jannice Wistrand.

Hon är en fena på att göra fina stylingar av rum och miljöer och visar ofta före- och efterbilder, vilket jag älskar att se. Här är tre favoriter av Jannice.

1. EN TRAPPA FÅR LIV
Från början var både trappan och fönstret mörkbrun och ser jättetråkig ut. Men med lite vit färg blev trappan något helt annat. Här är fler bilder och alla instruktioner.

2. WALK IN CLOSET
Det här är nästan min storfavorit av dem alla. En tråkig och trång klädkammare med snedtak som gjordes om och känns både luftigare och mer lyxig. Supersnyggt. Här är fler bilder och instruktioner på hur Jannice har gjort.

3. GÄSTSTUGAN 
Här har Jannice gjort om svärföräldrarnas lilla gäststugan som var en klassisk furuhistoria. Med hjälp lite färg och någon ny möbel så blev gäststugan betydligt mer välkomnande och trivsam. Superfint och ett bra exempel på att även små förändringar kan ge stora resultat. Här ser du fler bilder och instruktioner för vad hon har gjort.

FLER BLOGGTIPS
Tre DIY med bloggaren “Hemma med Helena”.  

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *