Förra söndagen startade jag ett nytt tema här på bloggen. Nämligen Veckans Junk Junkies och då berättade jag om och visade bilder ifrån min SKROTSAMLARRESA till USA. Nu är det dags för nästa skrotprojekt. 

Den här krattan hittade jag för några år sedan och i förra lägenheten hängde den länge innanför ytterdörren.

Den fungerar prima som en klädhängare. För att rosten inte skulle färga av sig på kläder lackade jag den med några lager mat klarlack och det har funkat riktigt bra. Än har den inte kommit upp i nya hallen, men så här såg det ut i den gamla hallen. På bilden har jag hängt en galge på krattan, men det var inför visningen. Sådär tomt på krattan såg det nästan aldrig ut i min vardag. Då skippade jag galgar och använde hängaren på jackan och trädde på direkt på galgen. Det funkade toppen.

Vill ni fler bilder på min förra lägenhet som innehåller massor av roliga DIY och hemmafix så hittar ni det HÄR.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *