Tisdag. Dags för en ny presentation av en av mina favoritbloggare. Denna vecka är det dags för Mormorglamour som drivs av Helena Mast.
Hon gör massor av fina hemmafix och även en del härliga recept på dryck. Här är tre favoriter av Helena. 

1. SAFT AV GRANSKOTT
Så här års pratas det mycket om saft och lemonad men att göra saft av granskott har jag faktiskt inte hört talas om tidigare. Här har Helena kokat saft på granskott och det ser fantastiskt gott ut. Här hittar du receptet.

2. GLASKUPA AV ETT UR
Tänk en sådan här hade min mormor och jag älskade den. Den här har Helena hittat för 50 kronor eftersom den inte fungerade och då tycker jag att man med gott samvete kan upcycla den och ge den ny funktion. Jättefint tycker jag. Här hittar du fler bilder.

3. SÄNGGAVEL AV KOPPARRÖR
Den här har Helena inte gjort själv utan bilden kommer ifrån Odd Molly, men vilken superfin idé. Helena tipsar den som tar sig an det här projektet att satsa på rejäla kopparrör så att den orkar hålla uppe både madrassen och den som ska sova i sängen. Bra tips!

FLER BLOGGTIPS
Tre DIY med bloggaren “Hemma med Helena”.
Tre före & efterprojekt med bloggaren Simplicity. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *