Tisdag. Nej det är ju inte tisdag. Men det är min första vecka på jobbet efter semestern och därför ligger jag lite efter i bloggandet. Det vanliga tisdagsinlägget får nu bli på en torsdag i stället. 

Det är dags för en ny presentation av en av mina favoritbloggare. Denna vecka är det dags för bloggen Drömhus som drivs av Helena Köhl. Helena och jag var även bloggkollegor under en tid när våra bloggar låg hos Aftonbladet. Och nu är vi tillbaka som grannar här på Sköna hem.

Det jag gillar med Helenas blogg är att vi får följa med och se förvandlingen och renoveringen i hennes hus. I plural. För hon har flera hus och jag vågar kalla alla för just Drömhus! Här är tre favoriter av Helena.

1. FÖRE & EFTER I HALLEN
Här har Helena tagit hjälp av några snickare för att bygga in klädförvaringen med en superfin dörr. Se hela inlägget HÄR.

2. BYGG TIDSENLIGA PANELEN SJÄLV
Hur snyggt är inte det här? Ja, allt det färdiga resultatet. Men här ser ni hur det är gjort. Och det verkar ju inte supersvårt att få till själv. Och kolla in hela färdiga resultatet HÄR, så sjukt fint!

3. FÖRE OCH EFTER I KÖKET
Kolla här då! Man känner ju knappt igen sig när man ser före och efter-bilderna. Hela magiskt fint.
Hela inlägget och fler bilder hittar du HÄR.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *