Idag är sista dagen att köpa det numret av Härligt Hemma där jag bygger ett rustikt matbord.

I magasinet finns bilder och steg för steg-beskrivningar. Så om du inte vill betala massa pengar för ett färdigt bord och är sugen på att såga, slipa och hamra lite så får du min hjälp på traven. Enjoy!

3 kommentarer

///////////////
 1. Sofia

  Hej,

  Jag är helt förälskad i matbordet och stolarna. Jag ska testa att göra ett eget matbord, men stolarna är lite svårare. Vet du möjligtvis vad modellen heter? Jag har sökt på “pinnstolar” men de flesta har ett lägre ryggstöd och de med höga är märkes och svindyra. Jag hittade 3 svarta stolar på blocket men behöver hitta 1-3 till, därför behöver jag veta vad modellen heter.

  Tack på förhand och för all inspiration!
  Hälsningar
  Sofia

  1. hemmafix

   Hej,
   Jag hittade mina stolar på Blocket så tyvärr kan jag inte tipsa om var de finns att köpa. Mina kommer ursprungligen från USA där den här typen med hög rygg är jättevanlig. Om du googlar på “windsor chair” så får du fram olika varianter.
   Lycka till!
   Monica.

   1. Sofia

    Hej Monica,

    Tusen tack för snabbt svar! Ska kolla upp det!
    Hälsningar
    Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *