Jag inser ju att det här ser ganska konstigt och kul ut. Men det finns en förklaring. När jag flyttade in i en ny lägenhet i våras så hade tvättstugan i huset bara en tumlare och ett torkskåp och eftersom jag skulle tvätta ungefär en månads tvätt så räckte tvättiden inte till för att jag skulle hinna få tvätten torr.

Så jag var tvungen att ta upp en massa blöta kläder till lägenheten och hänga där. Jag hängde kläder över stolar, bord, soffan, soffbordet, bokhyllan, duschväggen, dörrhandtag. Men det räckte ju inte.

Lösningen: En vaskrensare att sätta fast på väggen var som helst i lägenheten. Så länge den är ren lämnar den inga märken på väggen. Den är lätt att ta ner när tvätten torkat och fungerar perfekt som tillfällig klädhängare.
Lite beroende på vad du använt den till så kanske du inte ska göra det här, men så länge den är väl rengjord borde det inte vara några problem.

SUGEN PÅ FLER SMARTA LIFE HACKS?
1. Klädnypan som löser badrumssnusket på semestern. 
2. Så här får du klänningen skrynkelfri på semestern. 
3. Slipp brandfarliga, trasiga sladdar med en enkel fjäder. 
4. Så blir renoveringen lättare med en gummisnodd.
5. Laga dina flipflops med en plastflärp från brödpåsen.
6. Sleven som gör att vatten inte kokar över i pastakastrullen.
7. Bästa knepet för hemmafixaren som spikar.
8. Så slipper du sladdkaoset – med hjälp av en liten hårklämma. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *